Привітання з днем закоханих ♥

Кафедра інформаційних технологій та програмної інженерії вітає всіх студентів з днем закоханих. Бажає гарно провести час у цей дивовижний день з своєю другою половинкою. Також бажає тим хто ще не зустрів своє кохання не сумувати, все ще попереду.

Як відомо 14 лютого - дивовижний день, коли можна і потрібно сміливо признаватися в любові. Більш того - повідомити про те що переповнюють почуття в своєму серці можна без єдиного слова! Досить подарувати йому (або їй) маленьке паперове сердечко. День святого Валентина - улюблене свято людей будь-якого віку.

Звідки ж він з'явився, і що привело його в сучасну Україну?

У багатьох країнах День святого Валентина давно вийшов за рамки стародавніх звичаїв і втратив католицький відтінок. Своїм святом його вважають все, в чиєму серці живе любов. У Франції прийнято дарувати в День закоханих дорогоцінні прикраси, а американці за традицією підносять своїм коханим марципани. Японці підсолоджують життя своїх половинок шоколадними фігурками, а жінки обдаровують лицарів свого серця цінними подарунками.

Британські дівчата рано вранці виглядають у віконце в очікуванні свого судженого - вважається, що перший перехожий і є той, кому судилося стати долею. Але це не найдивовижніший звичай країни. 14 Февраля британці посилають ніжні любовні послання не тільки всім родичам і знайомим, але і своїм обожнюваним домашнім тваринам.

Цікаво, що в Саудівській Аравії 14 Февраля знаходиться під суворою забороною. На кожного, хто посміє згадати про нього, накладається штраф.

В Україні про День закоханих дізналися на початку дев'яностих. Він швидко полюбився молоді та одразу став улюбленим світським святом. Зараз його відзначають люди всіх поколінь - це чудовий привід подарувати подарунок і зізнатися в коханні дорогій людині.

Top