“Юність науки”-2024 на ПІ

25 квітня 2024 року відбулась робота підсекції інженерії програмного забезпечення секції «Інформаційні технології» Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Юність науки-2024». Підсекція ПІ зібрала студентів, аспірантів та викладачів кафедри, а також учасників Bonn-Rhein-Sieg University: Prof. Dr. Petra Haferkorn та Jonathan Theis, master in Computer Science.

Під час зустрічі учасники поділилися результатами своїх досліджень, обмінялися думками та досвідом. І не зважаючи на онлайн-формат та перерви через часті повітряні тривоги, кожна представлена ідея отримала бурхливе обговорення та обмін думками.

В ефірі підсекції прозвучали 17 доповідей, присвячені вирішенню актуальних завдань сьогодення з розвитку інноваційної діяльності та пошуку нових ІТ-рішень суспільно важливих проблем, які потребують свіжих ідей від практиків та науковців. Увазі аудиторії були представлені результати досліджень, присвячених проблемам інформаційної безпеки, збереженню даних, міграції додатків, забезпеченню якості цифрових продуктів, вирішенню питань забезпечення цифрової підтримки волонтерської діяльності та задоволенню нагальних потреб логістики в прикордонних регіонах.









Top