Візит заступника Міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артура Селецького


01 вересня 2021 року Чернігівщину з робочим візитом відвідав заступник Міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький.

У рамках візиту проведено зустріч зі студентами І-го курсу Національного університету «Чернігівська політехніка», під час якої Артур Селецький розповів про основні проєкти щодо цифровізації вищої освіти, які реалізуються Міністерством освіти і науки України, акцентував увагу першокурсників на якості підготовки кваліфікованих кадрів для розвитку високотехнологічних галузей економіки України, відповів на запитання студентів.

Після спілкування із студентами заступник Міністра завітав до навчально-тренувальної лабораторії з інформаційної безпеки кафедри Інформаційних технологій та програмної інженерії. В ході спілкування було презентовано інженерні доробки студентів і співробітників кафедри, а також обладнання, отримане під час реалізації проекту NATO CyRADARS.
Top